Ventouris Ferries

Oferta Speciale

 

VENTOURIS FERRIES

30% SKONTO

Per biletat qe kane si date udhetimi nga 01/12/2021 deri ne 31/01/2022. E vlefshme deri me 30/11/2021.

 

 

VENTOURIS FERRIES

Kabina nga 49 €

Per te gjitha nisjet e drekes Bari – Durres, cmimi i nje krevati eshte cmimi i pontes + 5 €uro per te gjitha tipet e dhomave.

 

VENTOURIS FERRIES

20% ULJE per kthimit

E vlefshme per te gjithe pasagjeret dhe makinat e tyre, me kusht qe bileta e kthimit te prehet ne te njejtin cast me vajtjen.