Kontakt

DUNI AGENCY është përfaqësues i VENTOURIS FERRIES në Shqipëri, Kosovë e Maqedoni.
DUNI AGENCY ka 22 vjet që operon në tregun e udhëtimeve detare për passagjere. Kjo eksperience e maturuar në vite vjen më së fundi në ndihmë të gjithë atyre që udhëtojnë në segmentin detar nga DURRESI në qytetet bregdetare të Italisë.
Me kënaqësi vëmë re që u jemi larguar periudhës së udhëtimeve të vuajtura të viteve ’90 të shqiptarëve në Adriatik. Tashmë ka ardhur koha e udhëtimeve të qeta e të organizuara më së miri, në dhoma me hapesira dhe shërbime në anije që u ngjajnë gjithnjë e më shumë Crocierave dhe DUNI AGENCY është në përpjekje për të ofruar një shërbim sa më të detajuar e të përshtatshëm.
VENTOURIS FERRIES Albania!
►Durrës: • T. +3555696076772 | • E. info@duniagency.al
►Tiranë: • M. +355694087713 | • E. tirana@duniagency.al