Cmimet

Cmimet për Pasagjerë:

PASAGJERË
SEZON I ULËT
SEZON I MESËM
SEZON I LARTË
KATEGORIA
AKOMODIMI
VAJTJE
ARDHJE
VAJTJE
ARDHJE
VAJTJE
ARDHJE
A Krevat në kabinë e jashtme me dush dhe w.c 91 86 120 114 125 119
AB Krevat në kabinë e brendshme me dush dhe w.c 80 72 103 98 108 103
B Krevat në kabinë e jashtme me lavaman 75 60 92 78 97 82
BB Krevat në kabinë e brendshme me lavaman 75 60 92 78 97 82
S Poltron 62 43 73 55 78 59
DECK Akomodim i thjeshtë 56 39 68 44 73 51

Cmimet për Automjete:

AUTOMJETE
SEZON I ULËT
SEZON I MESËM
SEZON I LARTË
KATEGORIA
KLASIFIKIMI I AUTOMJETEVE
VAJTJE
ARDHJE
VAJTJE
ARDHJE
VAJTJE
ARDHJE
CL4 Autovetura & Jeeps 94 88 101 95 106 101
VL3 Rulot, Rimorkio bagazhesh, Rimorkio anijesh deri në 3.00 m gjatësi 42 40 45 44 50 49
VL5 Mikrobuza, Rulot, Kampera, Rimorkio, Rimorkio bagazhesh, Rimorkio anijesh nga 3.01 – 5.00 m gjatësi 101 95 112 105 117 110
VL7 Minibuza, Rulot, Kampera, Rimorkio, Rimorkio bagazhesh, Rimorkio anijesh nga 5.01 – 7.00 m gjatësi 117 110 128 120 133 125
VG7 Minibuza, Rulot, Kampera, Rimorkio, Rimorkio bagazhesh, Rimorkio anijesh mbi  7.00 m gjatësi 140 130 151 140 156 145
MOT Motora & Skuter 27 26 36 35 41 40
BIC Biçikleta
FALAS
FALAS
FALAS
FALAS
FALAS
FALAS
  • Në kolonën “ARDHJE” zbritja në çmimin e pasagjerit është përllogaritur. Zbritja është e aplikueshme vetëm në rastin kur bileta blihet vajtje – ardhje.
  • Fëmijët deri në 4 vjeç udhëtojnë falas në rast se nuk duan të rezervojnë një shtrat apo poltron. Fëmijët 4-12 vjeç udhëtojnë me 50% zbritje të çmimit të plotë (në dy drejtime).
  • Studentët udhëtojnë me 20% zbritje të çmimit të plotë në kategoritë D,S,B,BB & AB.
  • Zyrtarë të Ambasadave / NATO-s / KE dhe të afërmit e tyre udhëtojnë me 20% zbritje.
  • Zbritjet nuk jan akumulative (përveç fëmijëve në ardhje).
  • Lartësia e autometjeteve sduhet ti kaloj 2 m lartësi.
  • Çmimet janë të ndryshueshme pa njoftim të mëparshëm.
  • Taksat portuale për pasagjerët dhe veturat e tyre janë 12 €.